ΑρχικήΕταιρείαΠροσωπικός ΞεναγόςΔιαφημιστείτεΕπικοινωνίαLinksΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων SporTrikala.gr Ζυγός FM 100 Τρίκαλα Ξεναγός Νομού ΚαρδίτσαςDeveloped by Mellon Software Google MapsYouTubeFacebook


 

Πλακώνας

2013

Ο Ν. Πλακώνας ιδρύει με τη σύμπραξη των υιών του νέο σύγχρονο κατάστημα στην οδό Καποδιστρίου 37. Σε έκταση 360 τ.μ. συστεγάζονται έκθεση μοτοσυκλετών και ποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και υπερσύγχρονο συνεργείο.

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του ανέλαβε την προώθηση των μοτοσυκλετών SYM, MONDENAS, DAYTONA και των ποδηλάτων IDEAL, SCOTT, ORIENT κ.α.


Το Συνεργείο μας

Τμήμα του καταστήματος αποτελεί το συνεργείο. Σ΄ αυτό επισκευάζονται ποδήλατα και μοτοσυκλέτες με τα πλέον σύγχρονα μέσα.

 

Παροχές συνεργείου

 

Το προς επισκευή ποδήλατο ή μοτοσυκλέτα παραλαμβάνεται από τον εξειδικευμένο τεχνικό του καταστήματός μας ο οποίος καταγράφει αναλυτικά τη βλάβη, ενημερώνει τον πελάτη για τον τρόπο αποκατάστασης αυτής, για το κόστος και το χρόνο που θα απαιτηθεί.

 

Ο Πελάτης του καταστήματός μας , για το χρονικό διάστημα που στερείται το ποδήλατο του ή τη μοτοσυκλέτα του λόγω επισκευής, λαμβάνει ποδήλατο αντικατάστασης. Η παραπάνω υπηρεσία αφορά σε service για την συντήρηση του ποδηλάτου ή της μοτοσυκλέτας αλλά και τις έκτακτες επισκέψεις στο συνεργείο του καταστήματος για την επισκευή βλάβης που απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για αποκατάσταση, ή σημαντική αναβάθμιση.

 

Με την ολοκλήρωση της επισκευής, το επισκευασμένο όχημα ελέγχεται για την αρτιότητα της λειτουργίας του από τον υπεύθυνο του καταστήματός μας. Αφού κριθεί ετοιμοπαράδοτο, πλένεται με κατάλληλα καθαριστικά συμβατά με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών σε ειδικά διαμορφωμένο πλυντήριο που λειτουργεί μέσα στο κατάστημά μας, και παραδίδεται στον πελάτη ο οποίος ενημερώνεται τηλεφωνικά για την ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Σε περίπτωση βλάβης που ακινητοποιεί το όχημα, το κατάστημά μας αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά του οχήματος (εντός των ορίων του Νομού Τρικάλων) από τον τόπο ακινητοποίησής του στο συνεργείο μας

 

Το κατάστημά μας καλύπτει απόλυτα όλες τις πιθανές εργασίες που θα απαιτηθούν για την αποκατάσταση της βλάβης του ποδηλάτου ή της μοτοσυκλέτας.

 

Κατ΄ αποκλειστικότητα με εξωτερικούς συνεργάτες το συνεργείο μας παρέχει υπηρεσίες:

  • Φανοποιείου
  • Κολλήσεων πλαστικών
  • Αμμοβολής
  • Βουλκανιζατέρ
  • Ταπετσαριών
  • Μηχανουργείου

 

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας προτείνεται η επικοινωνία με τη γραμματεία του καταστήματος μας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

ΤΡΙΤΗ
 

ΔΕΚ

12

2017
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
08:00 – 14:00 & 17:00 – 08:00επ.
ΒΑΡΕΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 25
24310 39120
ΑΠΟ 08:00 – 23:59
ΡΙΖΟΥ - ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ ΝΤΙΝΑ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 26
24310 23888
Τρίτη & Πέμπτη 17:00 – 22:00ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - Ακρίβος Δημήτρης


 Copyright © 2017 Νέος Ξεναγός Επιχειρήσεων - Sportrikala.gr   design by Upstage - programming by Mellon  

 

 

 

Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω